Skip to main content

Rekrutering en Selectie

Project Description

Elke goeie ontmoeting start met het luisteren, het onderdompelen in de wensen en dromen van uw organisatiecultuur. Een noodzakelijke jacuzzi waarin Art of People de juiste temperatuur zoekt. 

We spreken niet alleen met de directie van de organisatie, maar ook graag en indien mogelijk met de mensen waarmee de toekomstige collega samen in het prestatiebad gaat. Iemand die de vonk, voelt zal nét dat “ietsje” beter bubbelen. 

We werken wetenschappelijk onderbouwd; psychologische en sociologische gegevens worden in kaart gebracht. De waarden die iemand heeft, de werkethiek, het engagement, het zijn maar enkele van de psychologische zaken die we meenemen. Sociologisch matchen we de nabijheid, het “milieu”, de interesses, de visie…

Is uw organisatie van het schuchtere type of mag er iets meer exposure zijn?  Wij stellen de juiste rekruteringsmix samen. Als het discreet moet, dan doen we dat. Onze zorgzaam opgebouwde pool bevat immers voldoende high potentials.   

Misschien wil u net met uw rekrutering uw potentieel benadrukken, de expansie die u wil maken onderlijnen. Dan trekken we de registers open en gooien we uw vacature via een originele marketingmix op sociale media en/of op een sexy netwerkvent en/of op… Enfin, de rest is samen verder te bepalen. Art of People doet alléén maatwerk. Off the shelf emotie is ons ding zo niet…

Back

Copyright © 2016 Powered By Art of People bv - All Rights Reserved, Sint Rochusstraat 10, 9890 Gavere, BE0763.440.775

Cookiestatement - Disclaimer